APKAPK

DE ALGEMENE PERIODIEKE KEURING

Bij het AD Autobedrijf is de APK gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt.

Lees verder

NA ONZE APK IS UW AUTO WEER VOOR 1 OF 2 JAAR GOEDGEKEURD

NA ONZE APK IS UW AUTO WEER VOOR 1 OF 2 JAAR GOEDGEKEURD

Auto’s worden tegenwoordig zo goed gemaakt, dat de periode tussen de APK-keuringen is verlengd. Er geldt nu een 4-2-2-1 interval. Een benzineauto van 2005 of jonger heeft na 4 jaar zijn eerste APK-keuring. De twee keer daarop is de auto pas na 2 jaar aan de APK-beurt. En pas als de auto 8 jaar of ouder is, moet hij om het jaar worden gekeurd. Dat scheelt dus weer, als u een jonge auto heeft.

Bij de APK keuren we uw auto op veiligheids- en milieuaspecten
APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Bij deze in Europa verplichte keuring controleren we of uw auto aan de verkeersveiligheids- en milieueisen voldoet. De APK is slechts een momentopname. Ook als uw auto APK goedgekeurd is, blijft het belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren.

Tijdens de APK lopen wij alles voor u na
Bij de APK controleren we uw auto op verkeersveiligheid. Daarbij letten we op de conditie van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast checken we of de uitstoot van uw auto aan de milieueisen voldoet.

REGULIER ONDERHOUD EN APK

REGULIER ONDERHOUD EN APK

De APK is echter geen vervanging van regulier onderhoud. Het is een momentopname die meer inzicht geeft in de staat van uw auto. Gelukkig is bij alle AD Autobedrijven de APK gratis in combinatie met een grote AD Altijd Oké Onderhoudsbeurt.

WE ZIJN VEEL VOORDELIGER DAN DE MERKDEALER, MAAR GEEN PRIJSSTUNTERS

WE ZIJN VEEL VOORDELIGER DAN DE MERKDEALER, MAAR GEEN PRIJSSTUNTERS

Voor de kwaliteit die wij leveren, betaalt u een aantrekkelijk lage prijs. Dat komt door ons scherpe uurtarief. Daardoor bent u bij ons altijd voordeliger uit dan bij de merkdealer. Wij gaan niet mee met de APK-stuntprijzen van soms maar € 9,95. Wij willen onze onafhankelijkheid bewaren. Als wij zeggen dat er iets aan uw auto moet gebeuren, dan is dat ook zo.

APK ALL-IN € 45,-

APK ALL-IN € 45,-

Of u nu in een auto met een benzine- of dieselmotor rijdt, voor de APK keuring betaalt u één en hetzelfde bedrag van € 45,- all-in. Dus géén bijkomende kosten voor viergastest, roetmeting en afmeld-/administratiekosten.

WE STUREN U GRAAG EEN REMINDER VOOR UW APK-KEURING

WE STUREN U GRAAG EEN REMINDER VOOR UW APK-KEURING

Bent u te laat met uw APK-beurt, dan loopt u de kans dat u wordt bekeurd. Wij hebben een eenvoudige oplossing om dat te voorkomen. Schrijf u hieronder online in en wij sturen u tijdig een reminder.

APK Reminder

APK Reminder

Laat ons u tijdig per e-mail informeren over uw APK. Zo voorkomt u tevens een eventuele boete (EUR 100,-) voor een te late APK-keuring.

WAT WORDT ER GECONTROLEERD BIJ DE APK?

WAT WORDT ER GECONTROLEERD BIJ DE APK?

  • Verlichting
  • Banden
  • Remmen
  • Stuurinrichting
  • Wielophanging
  • Schokdempers
  • Carrosserie
  • Uitstoot schadelijke stoffen

Nico Morien

De Munniksplaat 3
8754 HG Makkum
0515-232323
0515-232770
adauto@makkum.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats

AFSPRAAK MAKEN

Bel nu AD Autobedrijf Nico Morien op 0515-23 23 23 voor een snelle afspraak of klik op de afspraakbutton onder aan deze pagina.