AD AUTOBEDRIJF NICO MORIENAD AUTOBEDRIJF NICO MORIEN

AD AUTOBEDRIJF NICO MORIEN, EEN LOGISCHE KEUZE

AD Autobedrijf Nico Morien in Makkum is een modern autobedrijf met traditionele klantwaarden.

Lees verder

AD AUTOBEDRIJF NICO MORIEN

AD AUTOBEDRIJF NICO MORIEN

AD Autobedrijf Nico Morien in Makkum is een modern autobedrijf met traditionele klantwaarden.

Modern
Achter de herkenbare gevel, met een opvallende auto die hier dwars doorheen lijkt te rijden, bevindt zich een moderne werkplaats.

Alle apparatuur die nodig is om óók aan auto’s van recente bouwjaren onderhoud te verrichten of diagnose te stellen is daar aanwezig. Tenslotte is goed gereedschap al het halve werk… De andere helft is prima in handen bij ons technische team. Met het diploma 1e Autotechnicus, APK keurmeester én Diagnose Specialist op zak heeft uw auto voor hen geen geheimen meer.

Modern is ook dat u voor alle diensten rondom uw auto bij AD Autobedrijf Nico Morien terecht kunt. Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift; budgetservice; airco service; alle reparaties; schadeherstel en ruitschadeherstel; aankoop en financiering. Dat alles regelen we graag snel en voordelig voor u.

Traditioneel
Zo mag u ons noemen als het gaat om service en prijzen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening en daar doen we elke dag opnieuw ons best voor. Hoe klanten over ons denken ziet u hier. En onze prijzen zijn blijvend scherp. Met een uurtarief dat zeker 25% lager is dan bij een gemiddeld dealerbedrijf en een onderhoudsbeurt vanaf € 99,- houden we autorijden betaalbaar. Dat zijn tradities die we graag in ere houden.

OVER AD AUTOBEDRIJF

OVER AD AUTOBEDRIJF

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

  • Betaalbare onderhouds- en reparatieservices
  • Universeel onderhoud voor alle merken
  • Maar liefst 2 jaar internationale garantie
  • Hoogwaardige technische apparatuur
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Voordelige en snelle hulp bij pech
  • Uitgebreid occasion aanbod
  • BOVAG gecertificeerd

Nico Morien

De Munniksplaat 3
8754 HG Makkum
0515-232323
0515-232770
adauto@makkum.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats